Kärleksfull keramik

Keramik är något som man kan använda vid alla tillfällen; till vardags, till fest, i hemmet eller till kontoret. Man kan dekorera sitt hem med vackra fat på väggar och hyllor eller varför inte i ett snyggt, handgjort vitrinskåp dekorerat med traditionella mönster? Det är något speciellt med keramik som är kärleksfullt handgjort och bemålat.

Poängen med att dricka sitt te eller kaffe ur en vacker keramikmugg är att det förgyller vardagen. Visst kan man använda en kopp från livsmedelsbutiken men det är inte samma sak! Att ha en stor, skinande, handgjord kopp i handen ger en helt annan känsla och man blir glad av att se på den. Det är också en fantastisk present som passar alla människor i alla åldrar; alla dricker ju någonting vare sig det handlar om choklad med vispgrädde eller en Irish coffee!

Vi har ett stort urval av koppar i olika färger och modeller; vissa är enfärgade och smärta medan andra är lite större och mönstrade. Allt efter smak och tycke; här kommer du säkert att hitta något som passar just dig eller den vän du vill ge en present till.

Alla människor dricker vatten men ibland glömmer man bort så enkla vardagsvanor. Varför inte hälla upp vattnet eller måltidsdrycken i en handgjord keramik karaff som ger en känsla av både estetik och tradition? Det blir så mycket mer av stunden om man förskönar den med vackra vardagsföremål! En färskpressad morgonjuice serverad i en vacker karaff eller mugg gör frukosten till ett mysigare tillfälle!

Vad som också passar utmärkt i keramik är vaser och skålar! En stor fruktskål som är vackert drejad kompletterar den färggranna frukten och blir som ett stort smycke i vardagsrummet eller köket. Blommor som står i fantastiskt formade vaser av alla typer av modeller är den perfekta ge bort gåvan eller en vacker present till sig själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *