Mysiga möbler

Handgjorda möbler är mindre vanliga idag av olika anledningar, inte minst för att det finns färre hantverkare men också för att stora möbelvaruhus konkurrerar med masstillverkade produkter till låga priser. Man bör dock inte glömma att en möbel ofta är med oss i många år, ja, kanske till och med för resten av livet och det kan därför vara värt att investera lite extra i ett skåp, ett bord, en kista eller en hylla som gjorts för hand av en skicklig snickare.

Hos oss hittar du många olika modeller och vi har inriktat oss på traditionell stil som för tankarna till landsbygd och gamla sedvänjor. Ett kök med vackra, målade trä skåp är som att vara i en Carl Larsson tavla och de färggranna mönstren med blommor, människor och djur ger vackra färgklickar till vardagen.

Man kan sedan komplettera skåpet med vackra keramik muggar, fat och karaffer liksom ställa fram frukt och blommor i handdrejade fat och vaser som ger hemmet en alldeles otroligt vacker och personlig stil. Ingenting går upp emot riktigt vackra, handgjorda föremål!

Ett rejält träbord med snidade mönster kan pryda flera rum i hemmet och lägger man på en hemslöjdad duk med broderier och mönster har man ett riktigt konstverk framför sig. Krön det hela med en järnsmidd skål som man fyller med färggranna frukter! Vill man ha något lite mindre kanske man kan skaffa sig en liten handgjord ask att förvara sina smycken i eller ge bort till en vän?

Man kan också köpa vackra träskedar hos oss, liksom andra föremål för kök och matlagning som brödkavlar, smörknivar och smöraskar.

Allt är framställt med miljövänliga metoder och är både vackra och praktiska att använda. Skäm bort dig själv eller de du tycker om med tradition, skönhet och hemmamys – det uppskattas av alla och ger ett personligt intryck utan like!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *