Sköna smycken

Att ge ett smycke till en vän betyder mycket både för vännen och den som ger gåvan. Detta är inget vanligt vardagsföremål eller praktiskt redskap utan handlar om estetik och viljan att se sin vän bli extra vacker. Man kan ge ett halsband till väninnan som ställde upp, ett armband till systerdottern som fyller år eller en ring till den man älskar.

När smycket är handgjort blir gåvan ännu mer speciell och man kan välja form och färg som passar personen man vill glädja alldeles speciellt; även om det är du själv som är personen i fråga. Det är viktigt att vara snäll mot sig själv och att ge ett smycke till personen man ser i spegeln varje dag betyder också mycket. Kanske är det en belöning för något man gjorde eller en liten uppiggare efter en stressig arbetsvecka?

Örhängen är något som piffar upp en kvinna på ett unikt sätt. Även om man i övrigt bara har på sig jeans och en T-shirt så kan ett par snygga smycken i öronen ändra på hela utseendet. Plötsligt ser man mer uppklädd ut och alldeles extra fin!

Våra smycken är tillverkade i alla möjliga material; keramik, glas, järn och textil. Ett handgjort smycke har så mycket mer personlighet och eftersom det inte mångtillverkats kan man glädjas över att bära något alldeles unikt. Alla människor har olika smak och genom att välja ett handgjort smycke framhäver man denna persons smak och stil.

Man kan kombinera smycken med andra accessoarer som sjalar och hattar och därför tycker de flesta om att ha en samling i olika former och färger. En enfärgad sjal i linne passar utmärkt till ett större och lite grövre smycke medan en smidig silkessjal passar med ett par mindre örhängen i lite mer diskret färg. Oavsett vad man väljer så är det alltid personligt och får bäraren att känna sig originell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *