Tid för te

Te är något som man kan dricka vid i princip alla tillfällen; till frukost, på rasten, i skolan, på jobbet, vid datorn, under TV-kvällen eller på bjudning. Det är en dryck som passar bra av många olika anledningar och det finns många olika smaker och kvaliteter. Människor har druckit te i alla tider och det är ett bra sätt att kombinera smak och nytta.

Vårt te finns i olika förpackningar och modeller och här kan du säkert hitta något som faller i smaken. Kanske ett bergste som dessutom motverkar magbesvär eller ett mintte som doftar underbart och rensar bihålorna? Eller varför inte ett färggrant gojitee som bättrar på immunförsvaret och samtidigt smakar himmelskt!?

Till teet passar det bra med en god kaka och vi har ett urval av goda, hembakade kex och kakor som förgyller fikapausen alldeles extra. En kardemummakaka till citronteet smaksatt med vår underbara honung gör både vintermorgonen och sommarkvällen till en alldeles särskild upplevelse. Om du dessutom serverar det i våra hemdrejade keramikmuggar och serverar bakverken på vackra fat kombinerar du smak och tradition på ett trevligt sätt.

Att kombinera goda teer och kakor med vackra serveringsföremål upphöjer alltid upplevelsen av det man smakar på och utgör en perfekt gåva till vänner och släktingar. Man förenar sötma och smak, hälsa och omtanke liksom visar att man tänker på den man ger presenten till om allting är handgjort och därmed alltid unikt i sitt slag.

Kom in i vår butik och välj bland olika smaker. Vi rekommenderar gärna våra favoriter om du bara frågar. Har du inte möjlighet att komma in till oss kommer vi till dig genom den här hemsidan. Du kan lätt och enkelt beställa via vår webshop. Har du frågor är det bara att kontakta oss via telefon eller email och vi hoppas på att kunna förgylla din tillvaro med våra produkter och smaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *