Tuffa träskor

Träskorna är tillbaka! Dessa klumpiga, vackra och färggranna skor blir idag vanligare och vanligare och det är inte så konstigt med tanke på hur fina de är. Dessutom är de extremt praktiska då de kan bäras i alla väder och man kan sätta på sig dem utan att behöva börja på ryggen alls!

Idag görs träskor i många olika färger och modeller men vi tycker allra bäst om de traditionella versionerna med sköna mönster. Helst skall det vara blommor i olika färger och man kan samla på sig olika sorter för olika kläder. Det är jättesnyggt med ett par stickade, knähöga strumpor i träskor så vill du kombinera trend och tradition så har du verkligen hittat rätt! Genom att ha ett par snyggt bemålade träskor till vardagsjeansen har du plötsligt uppnått en både rolig och snygg look – och dessutom blir du några centimeter längre i dem!

Vi har modeller för både vuxna och barn och vi får hela tiden in nya exemplar. De mest klassiska modellerna har en överdel i läder och är gjorda helt i svensk, traditionell stil till skillnad från till exempel holländska träskor som oftast är helt i trä. Lädret gör skon lättare och mer praktisk att ha på sig.

Träskor håller i evigheters evigheter och därför är det väl värt att investera i ett antal olika färger och mönster. Man kan ge bort dem till vänner och bekanta och det kommer garanterat att uppskattas. Kombinera gåvan med ett set handdrejade muggar så ger du ett trevligt, traditionellt intryck med omtanke och känsla och du och vännerna kan njuta av ett gott te i era snygga skor.

Glöm inte att träskor är en svensk uppfinning så har du vänner från utlandet så kommer de att bli extra glada för denna unikt skandinaviska gåva. Ge dem ett minne för livet från vårt vackra land!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *